Akákoľvek konečná koaličná vláda, ktorú by neviedol Smer, by bola jasným marením voľby ľudu

Keďže strana Hlas – Sociálna demokracia dostala až 14,70% hlasov v Sobotňajších voľbách, zatiaľ čo celkovo víťazná strana Smer – Slovenská sociálna demokracia dostala 23%, pri celkovej účasti voličov na voľbách 68% je zrejmé, že preferencia väčšiny ľudí je rozhodne vláda sociálnej demokracie, tu teda so špeciálnym dôrazom práve toto slovo sociálna, na jej čele.

Čiže akékoľvek návrhy, ktoré sa je možné teraz dočítať v médiách, že by PSko mohlo formovať vládu bez Smeru namiesto neho, sú vo svojej podstate celkom absurdným výsmechom akceptovaniu vôle ľudu. A pritom sa takéto “alternatívne scenáre” zostavovania vlády začínajú prepierať masovo práve v liberálnych médiách, či už doma, ale dokonca aj v zahraničí, pre anglicky hovoriace publiká verejnosti, hlavne však západných politikov a diplomatov.

Je nielenže vrcholne absurdné, ale aj nanajvýš ironické, že práve médiá liberálneho prúdu, hlásajúce vzájomnú chápavosť a inkluzivitu, by chceli takto v zárodku upravovať interpretáciu toho, po čom sa ľudia v našej krajine skutočne väčšinovo dožadujú: ako mier a stabilitu, tak aj istoty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *